Döme kitálalt!

Detari_20Lajos.jpgMegtartotta első edzését Felsőpakonyban Détári Lajos. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint nem jelent visszaesést a magyar válogatott után a megyei első osztályban edzősködni: ahogy Détári fogalmazott a Duna TV-nek, értékéhez megfelelő ajánlatot kapott.

Jó helyre kerültem, napi munkám van, nem úgy, mint a válogatottnál és ez fontos egy edző számára – nyilatkozta Détári. – Szeretném megnyerni a csapattal a bajnokságot, és szeretném, ha a drukkerek jól szórakoznának a meccseken. Játszani már nem játszok, az az idő már elmúlt, most ismerjék meg Détárit, az edzőt!
 
Az egykoron az Eintracht Frankfurtot csodálatos góljával Német Kupa-győzelemhez segítő Détári szerint nem jelent visszaesést mostani munkája – írja a samsungsport.

Az értékemnek megfelelő ajánlatot kaptam, miért lenne ciki, hogy a válogatottól ide kerültem? Úgy jöttem el a szövetségből, hogy nem sok dolgot hoztam magammal, hiszen hamarosan úgyis visszatérek. Eljön az az idő, amikor én vezetem majd a válogatottat, amikor elmúlik a káosz az MLSZ-ben, és nem a családtagok, barátok kapják a pozíciókat, hanem a szakma számít majd.