Dzsudzsák megható szavai a visszavonuló csapatkapitányhoz: “Hidd el, sok kisgyerek akar Szalai lenni!”

Miután szerda délután Szalai Ádám bejelentette a visszavonulását, már többek között a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál, a Philadelphiában légióskodó Gazdag Dániel, de a németek szövetségi kapitánya, Hansi Flick is reagált a magyar támadó szavaira, sőt külföldi lapok is sokat foglalkoztak vele.

A sorból nem hiányozhat Szalai Ádám egyik legjobb barátja, a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs sem, aki a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait az olaszok ellen visszavonuló csatárról.

– TesiiiMesiii🤚🏼👌🏼👈🏼❤️ 🇭🇺 10 év közös út után, eljött a Mi fejezetünk utolsó oldala.. Osztoztunk vereségben, győzelemben, kudarcban és sikerben, de mi mindig megbeszéltük egymással nekünk mi a teendőnk és hogyan legyen tovább (volt hogy örömünkben, volt hogy a szobába zárkózva), de úgy értettük egymást az első perctől a pályán és pályán kívül, hogy nem kellett beszélnünk egymással, csak összenézni.. nem véletlen, hogy neked adtam a legtöbb gólpasszom! Büszke vagyok Rád, mert olyan erős személyiséggel és mentalitással rendelkezel, amivel kevesen születnek és motorja vagy azonnal egy csapatnak, kávézásnak vagy akár egy bulinak is! Soha senkivel nem tudtam annyiszor összeveszni, legyen szó bármilyen fogadásról, játékról vagy versenyről, mint veled😂❤️ Mindent tudunk egymásról, ezért voltam nyugodt, amikor Kapitány lettél, mert tudtam ez lesz a Te utolsó nagy újjászületésed és lásd, szenvedéllyel és igazi ”Harcosként” egy újabb álmod érted el … hazai Eb-re vezettél minket!! Tudtuk, eljön ez a pillanat és csak annyit akartunk mindig, hogy a végén Büszkék legyenek Rád és Ránk..elértük!! Hidd el, sok kisgyerek akar Szalai lenni! Köszi mindent TesiiMesiii, nagyon fog hiányozni a meccs utáni összenézés, tervezés..😂😉 Ölelés🤗❤️ – írta közösségi oldalán Dzsudzsák a közös képek kíséretében.