Eb: esély sem volt Szerbia ellen – A magyar csapat nem jutott elődöntőbe

Barcelona, 2018. július 24.
Bedõ Krisztián (b) és a szerb Nemanja Vico a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a negyeddöntõbe jutásért játszott Szerbia - Magyarország mérkõzésen 2018. július 24-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Az első negyedben eldöntötte a címvédő a meccset.

Barcelona, 2018. július 24. Bedõ Krisztián (b) és a szerb Nemanja Vico a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a negyeddöntõbe jutásért játszott Szerbia - Magyarország mérkõzésen 2018. július 24-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

(MTI Fotó: Illyés Tibor)

Az első negyedben sorra kaptunk a gólokat. A szerbek bekezdtek és Prlainovics duplájával már 2-0 volt az állás pár perc elteltével. A szerb fór négyre hízott az első etap végére Jaksics vállalt sokat, méghozzá kettőt. A második nyolc percben Vico villant, 5-0. A negyed végén azonban Bedő egy fórt pofozott be, 5-1.

A fordulás után, többször “benéztünk” négy gól alá, 5-2 majd 6-3 is volt az állás, de Filipovics balosa jött a hajrában, 7-3. A negyedik nyolc percben Manhercz úszott meg, 7-4. Ezek után Rasovics iratkozott fel a góllövők közé, 8-4. A végén Bátori kozmetikázott az eredményen, így 8-5-re nyertek a szerbek.

Az eredmény azt is jelenti, hogy a magyar válogatottat az 5-8. helyért játszik.

Európa-bajnokság, negyeddöntő:

Szerbia – Magyarország 8-5 (4-0, 1-1, 2-2, 2-1)

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS