Egy mezőnygól döntött

A Crushers majdnem hosszabbításra hagyta a dolgot ismét a Berény Sport Divízió II-ben.

Mindössze egy meccset rendeztek az elmúlt hétvégén a harmadosztályban. Viszont ez az egy döntőnek is beillett volna. Legalább is az előzetedek szerint.

A Szombathely Crushers védelme a Budapest Titans elleni idegenbeli összecsapáson már bizonyított. Most ez sikerült egy talán nehezebb csapattal szemben is. A Szekszárd Bad Bones támadósora és védelme is félelmetes számokat produkált az első meccsen a Boda Troopers ellen. Ám Szombathelyen ez csak a defense-nek sikerült.

Richard Chimmy Chungong (7) jól teljesített, de ez sem volt elég

Richard Chimmy Chungong (7) jól teljesített, de ez sem volt elég

A két védelem kiütötte a másik támadósorát. Az utolsó negyedig 0-0 volt az állás. A végén a Zúzók eldöntötték az összecsapást. Viszont nem a támadósor, vitte be a győzelmet érő ütést, hanem a rúgó, Horváth Balázs. A Szombathely 3-0-ra legyőzte a Szekszárdot, de a Rosszcsontok amerikai importja, Richard Chimmy Chungong volt a találkozó egyik legjobbja: egy interceptiont, egy kierőszakolt fumble-t, egy leütött passzt, valamint 4 tackle-t jegyzett. A Crushers az elmúlt két meccsen a rendes játékidőben nem szerzett touchdownt, viszont már biztos résztvevője a playoffnak.

Fotók: Vágvölgyi Bálint

Szombathely Crushers-Szekszárd Bad Bones 3-0 (0-0, 0-0, 0-0, 3-0)
Pontszerzők: Horváth Balázs 1 FG.

Gildo Neyer, a Szombathely Crushers vezetőedzője: Nagyon hasonlított ez a meccs a Titans ellenire. A támadósorunknak muszáj pontokat szereznie, és mint kiderült, a defense-ünk jól le tudja védekezni a futásokat. Jobban kell koncentrálnunk magunkra. Nagyon oda kell figyelnünk a Mustangs és a Bulldogs elleni találkozókra, mert ezek a csapatok még sok gondot okozhatnak nekünk.

Greiling Mihály, a Szekszárd Bad Bones offensive koordinátora: Sajnos a formálódó csapatunknak még nagy falat volt egy ilyen fizikális együttes, sok hibával játszottunk, de így is többször apró dolgokon múlott, hogy feliratkozzunk a táblára, ami a meccs képe alapján győzelmet eredményezett volna. Megyünk tovább, ha tudjuk javítani a hibákat, akkor sikeres szezonunk lehet. Sok sikert a Zúzóknak, remélem, a playoffban visszavágunk nekik.Bereny_DIVII-1024x288

Forrás: http://mafsz.org – RSS