Eldőlni látszik Rebic sorsa a Milanban

Úgy tűnik, hogy Ante Rebic neve már nem szerepel átigazolási listán a piros-feketéknél.

Négy és fél hónap kellett ahhoz, hogy Rebic megszerezze első gólját a Milanban. A horvát válogatott támadó a szezon első felében csak kevés játéklehetőséget kapott és sokáig úgy tűnt, hogy idő előtt már januárban visszatér az Eintracht Frankfurthoz. Néhány hete még borítékolható volt a távozása, ám mostanra megváltozott a helyzet.

Rebic a Spal elleni Olasz kupa meccsen kezdő volt és végigjátszotta az összecsapást, amelyen meglehetősen jól teljesített. Ezt követően félidőben állt be az Udinese ellen és kétszer vette be az ellenfél kapuját – amellyel végül a Milan megnyerte a bajnokit.

Vito Angele, a SempreMilan újságírója arról számolt be, hogy Rebic biztosan marad a Milan játékosa és a várakozásokkal ellenben nem fog visszatérni Németországba a télen. Ennek megfelelően az ügynök által kezdeményezett tárgyalások végleg megálltak a klubváltásra vonatkozóan.

Ezen kívül elég jó esély van arra, hogy Rebic a következő mérkőzéseken kezdeni fog.

A megegyezés értelmében a Milan két évre vette kölcsön a 26 esztendős támadót, akinek a szerződése 2021. június 30-ig szól a Rossonerivel. Az üzlet részeként André Silva hasonló feltételek mellett csatlakozott a Frankfurthoz.

Rebic góljai az Udinese ellen itt megtekinthetőek

Forrás: www.acmilan.hu – RSS