Eldőlt a Ferencváros húzóemberének sorsa – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a mexikói bajnokság (Liga MX) egyik élcsapata komoly erőfeszítéseket tett a Ferencváros húzóemberének szerződtetése céljából…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

César Luis Merlo a pénteki napon megerősítette, hogy miután a Ferencváros a mexikói Pumas UNAM második ajánlatát is elutasította, melyet Marquinhos megszerzésére tett, így az érdeklődő klub elállt a brazil labdarúgó szerződtetésétől.

A 24 éves brazil balszélső a zöld-fehérek előtt Európában a bolgár Botev Plovdivot erősítette, azt megelőzően hazájában az Atlético Mineiro és a Chapecoense futballistája volt. Marquinhos szűk két éve erősíti a Ferencvárost, ez idő alatt minden sorozatot figyelembe véve 77 mérkőzésen 11 találatot és 19 előkészítést regisztrált a csapat színeiben. A brazil légiós az előző NB I-es idényt öt góllal és tíz assziszttal fejezte be, az aktuális magyar bajnoki kiírásban 14 találkozón öt találat és két gólpassz fűződött a nevéhez.

A hétszeres mexikói bajnok Pumas a 2011-es elsősége óta újra a címre vágyik, ennek érdekében szerződtette a közelmúltban Rogelio Funes Morit, és újabb csatárt szeretne igazolni.

A megbízható forrás megemlítette, hogy a brazil labdarúgó maga is hajlott volna a váltásra, klubja azonban hallani sem akart idény közbeni értékesítéséről.

fociclub

A Eldőlt a Ferencváros húzóemberének sorsa – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.