Élet+Stílus: Már lehet regisztrálni a foci-Eb jegyeiért

Hétfőn indul a jegyértékesítés második szakasza a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, de a regisztrációs és jelentkezési oldalt már megnyitotta az európai szövetség (UEFA).

A szervezők az előzetes jelentések alapján azzal számolnak, hogy a németek csoportriválisai jelentős számú szurkolóval érkeznek majd nyáron az országba.

A legolcsóbb belépők 30 euróba (11 400 forint), a legdrágábbak 1000 euróba (380 ezer forint) kerülnek.

Az első körben – amikor még csak a házigazda válogatott csoportmérkőzéseinek helyszíne és dátuma volt ismert – 1,2 millió jegyet sorsoltak ki a szervezők a jelentkezők között. A következő körben, amikor a csoportok többségének összetétele és valamennyi helyszín és időpont már ismert, egymillió belépőt adnak majd el.
A magyar válogatott

  • Svájccal június 15-én, szombaton 15 órától Kölnben,
  • a házigazdas németekkel június 19-én, szerdán 18 órától Stuttgartban,
  • Skóciával június 23-án, vasárnap 21 órától szintén Stuttgartban

Veretlenül, csoportelsőként jutott ki selejtezőcsoportjából a jövő évi Európa-bajnokságra a magyar férfi labdarúgó-válogatott, ami óriási fegyvertény. Évtizedek óta nem volt ilyesmire példa. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata az utóbbi időben jelentős fejlődésen ment keresztül, magabiztosabb, mint valaha, és többször bizonyította, hogy akkor sem zuhan össze, ha hátrányba kerül.
játszik majd.
Ugyanakkor a házigazda válogatott – amely éppen a magyarokkal került azonos négyesbe – mérkőzései iránti kereslet meghaladja a kínálatot.

Rossi-mágia és Szoboszlai-faktor: a futballválogatott sikerességének öt oka

A második szakaszban értékesítendő jegyekért itt lehet regisztrálni és jelentkezni. Már azt is meg lehet adni, hogy milyen mérkőzésre és milyen árkategóriában szeretnénk vásárolni, túljelentkezés esetén pedig január végén sorsolják ki, kik kaphatnak belépőt.

Írta a HVG

A Élet+Stílus: Már lehet regisztrálni a foci-Eb jegyeiért bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.