Előkerült, él Varró Bálint!

Ausztriában került elő a 21 éves Varró Bálint, aki hat napon keresztül nem adott életjelet magáról. A triatlonost a bécsújhelyi kórházban ápolják.

Lakner Gábor Ezrek keresték, még helikopterről is, az elmúlt napokban a 21 éves Varró Bálintot, aki még szeptember másodikán indult futóedzésre veresegyházi otthonából, de oda nem tért vissza. Eltűnését édesanyja a rendőrségen is bejelentette. A kiemelkedő eredményeket elérő országúti kerékpáros és triatlonos telefonját nem vitte magával, ami tovább nehezített a kutatást.

Varró BálintA sportoló édesanyja, Hegedűs Gabriella honlapunknak elmondta, ma szerencsés véget ért a napok óta tartó kálvária:

„A fiam epilepsziás rohammal került a bécsújhelyi kórházba, ahol nem tudtak a magyarországi keresésről. Egyelőre nekünk sincs több információnk, úton vagyunk Ausztriába.”

Hegedűs Gabriella hozzátette, rendkívül hálás az elmúlt hat napban kapott együttérzésért és az áldozatos kutatómunkáért. Fiát még helikopterrel is keresték, az önkéntes segítők bejárták kedvelt edzőhelyeit. Végül otthonától háromszáz kilométerre került elő, de a legfontosabb, hogy épségben.

Varró Bálint Mountain Bike-ról váltott a triatlonra és az országúti kerékpározásra, mindkét sportágban junior-világbajnoki résztvevő volt. A közelmúltban újra visszatért a triatlonhoz, és edzőként is segíti az édesanyja által tizenkét éve alapított Veresegyházi Trimackók csapatát.

Forrás: www.utanpotlassport.hu – RSS