Ennyiért válthat klubot a magyar válogatott középpályása – sajtóhír

A szigetországi sajtóban továbbra is állandó témát biztosít a magyar válogatott középpályásának küszöbön álló klubváltása…

A The Yorkshire Post információi szerint minden esély megvan arra, hogy az angol harmadosztályú Barnsley magyar válogatott középpályása, Callum Styles klubot válthat a januári átigazolási időszakban. A lap úgy tudja, hogy a játékos szerződésében 2 millió fontos kivásárlási ár szerepel.

A 23 éves védekező középpályás 2018 óta jelenlegi kenyéradója alkalmazásában áll, azóta kizárólag kölcsönben hagyta el az együttest. Styles az előző idényt a másodosztályú Millwall soraiban töltötte, de mivel magasabb osztályban nem talált csapatot magának nyáron, így egy újabb idényre visszatért a Barnsley-hoz. A mostani kiírásban 20 tétmérkőzés alatt három gólt és két gólpasszt regisztrált.

“Vannak olyan játékosaink, akik iránt mindig van érdeklődés, de nem tudni, hogy ez számszerűsíthető lesz-e. Nem tudok konkrétummal szolgálni. Érdeklődés van, de az nem azt jelenti, hogy ebből átigazolási is lesz” – fogalmazott a lapnak Styles kapcsán Neill Collins, a Barnsley menedzsere.

Korábban a játékos iránt érdeklődő csapatok közt a Burnley, a Sheffield United és a West Bromwich Albion együtteseit nevezték meg.

A magyar felmenőkkel is rendelkező labdarúgó 2022-ben mutatkozott be a magyar válogatottban, azóta 18 mérkőzésen lépett pályára a címeres mezben.

fociclub

A Ennyiért válthat klubot a magyar válogatott középpályása – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.