Élet+Stílus: Hosszú Katinka a Facebookon keresi új társát étterméhez

„Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambiciózus, kreatív és lelkes üzlettársat, akivel közösen tudjuk elérni céljainkat” – áll a felhívásban, amelyre telefonon lehet jelentkezni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.
A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka nagy álma vált valóra, amikor 2022-ben megnyitotta első éttermét, amely Koool by Katinka névre hallgat. Most azonban a közösségi oldalán hirdette meg, hogy társat keres, mármint üzlettársat.

Két évvel ezelőtt a Forbesnak beszélt róla, hogy addigra már kicsit megunta a versenysportot, és az Iron Lady imázs helyett meg akarta mutatni igazi énjét, ezért nyitott éttermet. A jelek szerint azonban még a mai napig sem tudja levetkőzni, hogy sportoló, nemrég ugyanis arról beszélt az Indexnek, hogy Párizsban ismét rajkőre szeretne állni. Elképzelhető, hogy a megterhelő felkészülés miatt van szüksége egy új üzlettársra.

Legyen ambiciózus, kreatív, lelkes.

Írta a HVG

A Élet+Stílus: Hosszú Katinka a Facebookon keresi új társát étterméhez bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.