Ennyit kér Origi játékjogáért a vezetőség

Divock Origi nagy eséllyel távozni fog a nyári átigazolási időszakban a Milan együttesétől és Törökországból illetve Angliából van érdeklődés iránta.

A BL-győztes csatár tavaly nyáron nagy reményekkel szerződött Olaszországba a Milanhoz, miután lejárt a szerződése a Liverpool együttesével és nyolc év után búcsút intett Angliának. Origi szezonja egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy szerette volna és nem tudott meggyőző teljesítménnyel előrukkolni kezdőként vagy csereként beállva.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja arról írt, hogy a Milan új csatárt fog igazolni a nyáron és Origi nem szerepel a jövőbeli tervekben, így a nyáron távozhat.

Paolo Maldiniék legalább 10 millió eurót kérnek Origi játékjogáért. A 28 esztendős csatárt több török és angol együttes is szeretné soraiban tudni a következő szezonban. Az egyik legkomolyabb kérő a Fenerbahce, de a Besiktas is érdeklődést mutat. Angliából a West Ham és az Aston Villa fontolgatja a szerződtetését.

Origi ingyen érkezett tavaly nyáron a lejáró szerződésének köszönhetően, ezáltal az esetleges eladása esetén az átigazolási ára tőkenyereséggel ér fel a klub számára.

A belga futballista az aktuális idényben 35 tétmeccsen közel 1200 játékperc alatt 2 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki.