Férfi Ob I: bemutatták a Pécs keretét

A tavalyihoz képest kisebb változás van a pécsi csapatban.

Fotó: pecsivizilabda.hu

Bemutatták a mecseklajaiak a 2019/2020-as szezonra együttesüket. A keretben van némi változás, hiszen távozott:  Csacsovszky Erik, Opacak Toni, Palotás Sámuel, Sebestyén Balázs és Mijics Dávid. Érkezett: Kiss Kristóf Szeif, Kolozsi Marcell, Csorba Tamás. Sőt az utánpótlásból felkerült: Gaszt Roland, Gelencsér Máté, Reisz Patrik, Palatinus Erik és Kókai Szilárd.

További hír, hogy a szakmai stábban az aktív pályafutásától búcsúzó Krizsán András is szerepet kap a következő bajnoki idénytől, a korábbi stabil pécsi játékos a Kaposvárnál vezetőedzői feladatokat vállaló Surányi László helyét veszi át a kispadon, így Lukács Gergely munkáját Török Viktor mellett Krizsán András is segíti majd – áll a klub oldalán.

De Blasio Antonio, a klub elnöke szezonnyitó beszédében kiemelte,

fontosnak tartom, hogy a válogatottaknál is számítanak a pécsi játékosokra, ez jó visszajelzés a Pécsett zajló munka minőségét tekintve. Úgy tudom, hogy jó híre van a pécsi klubnak szerte az országban, szeretnek a baranyai megyeszékhelyen játszani a pólósok, ami külön öröm számomra. Büszke vagyok arra, hogy a következő szezonban is egyike leszünk azon csapatoknak, amelyikben nincs idegenlégiós, azt gondolom, hogy ez viszi előre a magyar vízilabdázást, így a fiatalok is tapasztalatot tudnak szerezni élvonalbeli körülmények között

– fogalmazott De Blasio Antonio.

 

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS