Férfi Ob I: Debrecenben változások várhatók

debrecen2016112301

A szezon eddig részében nem úgy szerepelt a Debrecen, ahogy a vezetők elvárták volna, így könnyen lehet, hogy átalakul kicsit a csapat.

debrecen2016112301

Változások várhatók a Debrecennél (Fotó: dvse.hu/facebook)

A Debrecen 10 pontot gyűjtött kilenc forduló alatt a férfi Ob I-ben. Ezzel pedig az ötödik helyen áll az A-csoportban. A még felsőhazat jelentő negyedik helyen a Szeged tanyázik 16 egységgel, így nagyot kellene menetelnie a DVSE-nek, a januárban újra startoló szezonban.

A nyáron Varga Tamást váltó Komlósi Péter így fogalmazott: A reális esély már félig-meddig elszállt, hogy a felsőházba jussunk, vagyis a papírformának borulnia kellene, hogy bekerüljünk a legjobbak közé, amiért persze a továbbiakban is mindent meg fogunk tenni. Mivel még nem ültünk le az elnökség tagjaival megvitatni, hogyan tovább, így konkrétumot egyelőre nem tudok mondani. Elképzeléseim szerint, a jövőben vagy a kilencedik helyet hajszolhatjuk, ami semmivel sem könnyebb, mint mondjuk az első nyolcba jutni, vagy pedig arra fektetjük majd a hangsúlyt, hogy a fiatalok még több játéklehetőséghez jussanak. Ezek még csak találgatások, magam is többet fogok tudni, ha tárgyaltunk a vezetőséggel. – mondta a vezetőedző a haon.hu-nak.

A trénerben mindenesetre úgy látszik bíznak a vezetők, bár maga is hallott olyan uszodai pletykákat, hogy menesztik, de az elnökség még a Vasas elleni derbi előtt behívta az irodában és megnyugtatta, hogy nem benne keresik a hibát, ahogy fogalmazott: Az én lelkiismeretem tiszta, becsülettel végzem a munkám. Majd meglátjuk, mi lesz…

Becsky István a DVSE elnöke azonban jelezte, hogy szezon közben is lehetnek változások. Nem titkoljuk, csalódottak vagyunk, nem erre számítottunk. De ilyen az élet, megy tovább, keressük a megoldást. Még megvárjuk a szerdai, KSI-vel szemben megvívandó mérkőzésünket, és csak utána döntünk arról, mi legyen. Annyit elmondhatok, hogy már a szezon közben is várhatóak változtatások. Nem akarunk kapkodni, egy hónapon belül ígérhetek konkrétumokat. – mondta pár nappal ezelőtt a haon.hu-nak.

A Debrecen a KSI-t verte kétszer, míg a Szentest egyszer valamint idegenben ikszelt a Péccsel. A cívisvárosiak a Vasastól egy-egy góllal kétszer is kikaptak, valamint a Szolnoktól, a Szegedtől és az OSC-től is vereséget szenvedtek.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS