Férfi Ob I.: Pécsen megkezdődött az új év, rögtön egy változással

szedmakdavid

Hétfőtől az összes Ob I-es klubnál beindult az élet, ez nem volt másképp a pécsieknél sem. A mecsekaljaiak egyik fiatal pólósának azonban ez volt az utolsó tréningje a csapattal, hiszen külföldre szerződött.

szedmakdavid

Szedmák Dávid a következő hónapokat Olaszországban tölti, hiszen az olasz harmadik ligából kapott ajánlatot, amit elfogadott.

Lukács Gergely a Pécs vezetőedzője a csapatot érintő változásról.: Sérülések miatt Dávid kevesebb játéklehetőséghez jutott az elmúlt fél szezonban valamint a csapatnak négy centere is volt, így nem tudtuk azt garantálni neki, hogy minden meccsen játszik két, két és fél negyedet. Egy játékosnak ilyen fiatalon pedig a legfontosabb, hogy minél többet játszon, ezt másképp nem tudtuk biztosítani neki, csak úgy, ha elengedjük. Új klubjában sok sikert kívánunk neki. – a vezetőedző a felkészülésről is beszámolt oldalunknak – Szeretnénk három-négynapos miniedzőtáborba is eljutni külföldre, de ha ez nem lehetséges, akkor belföldre fogunk utazni. Ezenkívül természetesen edzőmeccseket játszunk majd, így készülve a január 30-án esedékes rajtra.” – fejezte be oldalunknak.

A tréner elmondta, elképzelhető, hogy lesznek még változások a csapatban, de amíg nincs aláírt szerződés addig nem szeretne nyilatkozni erről. Az biztos, hogy az idegenlégiósok maradnak a klubnál, így a BL döntőt megjárt és ősszel jól teljesítő Ivan Basara is hadra fogható lesz Pécsen.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS