Fradi: A BL-csodacsapat edzője és a Barcelona korábbi trénere is a jelöltek között – sajtóhír

A csakfoci.hu Peter Stöger vezetőedző menesztését követően jelezte, hogy 4-5 jelöltje is van a Ferencvárosnak a kispadra, ebből négyet meg is nevezett honlapunk, ezúttal pedig a Fradisták a Fradiért Facebook-oldal újabb két nevet dobott be a lehetséges edzőjelöltek közé.

Az egyik az ukrán Yuriy Vernydub, aki a moldáv Sheriff Tiraspollal a most futó Bajnokok Ligája-idényben megverte a Real Madridot a Santiago Bernabéuban, majd végül a csoport harmadik helyén végezve tavasszal az Európa Konferencia Ligában folyathatják menetelésüket.

A másik új jelölt a holland Alfred Schreuder, aki legutóbb Ronald Koeman mellett a Barcelona asszisztensedzője volt, de korábban Erik ten Hag, Julian Nagelsmann és Huub Stevens jobbkezeként is tevékenykedett, míg vezetőedzőként a Hoffenheimet és a Twentét irányította.

Az ulloi129.hu a hírrel kapcsolatban megjegyzi, úgy tudják, hogy a portál értesülései pontosak, Schreuderrel kapcsolatban pedig azt is hozzáteszik, hogy vele már a nyáron is tárgyalt a Fradi.

További hír, hogy a korábban már általunk is megnevezett egyik jelölt, Viktor Szkripnik a sportanalytic.com-nak adott interjújában azt mondta, ki akarja tölteni a szerződését a Zorjánál.

– A szerződésem? Január 10-én lesz az első edzésünk. Bejelentettem a csapatnak, hogy aznap a bázison találkozunk. Nyárig szóló megállapodásom van – mondta Szkripnik.

Fradi: Solskjaerral is dolgozott együtt a meglepő helyről felbukkanó edzőjelölt