Ügynöke bejelentette, távozik az olasz védő

Andrea Conti milánói karrierje a végéhez közeledik és a januári átigazolási időszakban búcsút int a klubnak, miután létszámfelettivé vált.

A 27 éves jobbhátvéd 2017-ben nagy reményekkel érkezett az Atalantától, azonban két súlyos térdsérülés kettétörte a pályafutását és a visszatérést követően már megközelíteni sem tudta a régi önmagát. 2021 nyarán fél év parmai kölcsönjáték után Stefano Pioli jelezte, hogy nem számol vele a 2021/22-es idényben, ennek ellenére nem igazolt el a nyáron.

Mario Giuffredi, Conti ügynöke a TuttoMercatoWebnek adott nyilatkozatában megerősítette, hogy a kegyvesztetté vált olasz játékos a téli mercato alatt távozik.

“Conti januárban elhagyja a Milant. Ez kell legyen a következő cél. Andrea a sérülések áldozatává vált és játékosként nagyon hamar feledésbe merült. A következő sikerem az lesz, hogy megpróbálom újjáépíteni a karrierjét.” – reagált az ügynök.

“Genoa? Nem. Más elképzelés van a fejemben. Conti úgy véli, hogy egy kis szerencsével visszanyerheti azt a formáját, ami korábban megvolt.”

Continak a szezon végéig – 2022 nyaráig – szól a szerződése a Milannal és éves szinten 2 millió eurót keres. Állítólag az olasz futballistának a nyáron a Genoától és a Fenerbahcétől is volt konkrét ajánlata, de egyik transzfer sem valósult meg és végül maradt a Milanban, azonban egyetlen percet sem játszott ebben az idényben.