Galatasaray: a Premier League-ből pótolják az AS Roma együtteséhez távozó hátvédet! – sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk, a török bajnoki listavezető Galatasaray nem marasztalta azt az Angelinot, aki az AS Roma együttesénél tölti a tavaszi idényt. A brazil játékos pótlását úgy tűnik, hamar orvosolta a Galata.

Minden arra utaló jel szerint ugyanis a török sztárcsapatnál rövidesen bejelenthetik a védelem mindkét szélén bevethető korábbi PSG -és Tottenham-játékos Serge Aurier érkezését.

Egybehangzó beszámolók szerint a Galata ugyanis már javában tárgyal a 31 esztendős elefántcsontparti játékos jelenlegi klubjával, a Nottingham Forest együttesével. Fabrizio Romano szerint a felek az egyeztetések végső fázisában járhatnak, lényegében már csak az a kérdés, hogy Aurier játékjoga végleg vagy kölcsönbe kerüljön Isztambulba.

A Galatasaray nem meglepő módon szeretné a számára legideálisabb transzfert nyélbe ütni, az idő sem sürgeti a törököket, hiszen Törökországban február 9-én zár majd a téli átigazolási ablak.

fociclub

A Galatasaray: a Premier League-ből pótolják az AS Roma együtteséhez távozó hátvédet! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.