“Gazidis és az Elliott hatalmasat hibázott”

Carlo Pellegatti elismert újságíró és kommentátor a közösségi oldalán beszélt arról, hogy milyen súlyos hibát követett el a Milan egy évvel ezelőtt, amikor elengedte Gennaro Gattusót.

“Az Elliott és Gazidis valódi hatalmas hibája az volt, hogy nem segítették Gattusót. Rino volt az egyetlen, aki felejthetetlen szívdobbanásokat adott nekünk szurkolóknak és az utolsó fordulóban is versenyben volt a csapattal. Az azt megelőző években semmi esély nem volt a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolására.”

“Januártól márciusig a Milan a harmadik helyen állt és amikor jöttek a nehézségek, Gattuso teljesen egyedül maradt. Segítségre lett volna szüksége, de nem kapta meg. Fiatal edzőként nem volt hozzászokva az ilyen nyomáshoz. Végül sikerült közel maradnia a negyedik helyhez, amely csak Handanovic Empoli elleni bravúrjai miatt úszott el.”

“Aztán Gattuso beszélt Gazidisszal, aki úgy döntött, hogy nem tesz eleget a kérésének. Miért nem? Valaki azt mondta Gazidisnak, hogy edzőt kell váltania, mert a Milan nem játszik jól. Az a Milan, amely az ötödik helyen zárta a szezont. Miközben idén nem játszott jól a csapat, Bergamóban katasztrofális vereség volt, ott ahol tavaly 3-1-re nyertünk.”

“Gattuso egy olyan személy, akit mindenki imád. Manapság sokan panaszkodnak, hogy Rangnick érkezésével elveszítené a Milan az identitását… Már akkor elveszítette, amikor Gattusót elengedte a klub.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS