Giroud új szerződést ír alá a Milannal

Nem kérdés, hogy Olivier Giroud a következő szezont is a Milan játékosaként fogja megkezdeni és készen áll a szerződéshosszabbítás.

Az átigazolási időszak utolsó előtti napján a Premier League-ben szereplő Everton ajánlattal kereste meg Giroud-t. Az angol együttes rendkívül jövedelmező kontraktust kínált a világbajnok csatárnak, aki nemet mondott a szezononkénti nettó 8,4 millió fontos fizetésre, ez körülbelül 9,5 millió eurónak felel meg.

Giroud boldog a Milanban és kifejezte maradási szándékát, ráadásul az elmúlt hetekben folyamatban voltak a tárgyalások a szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

Úgy tűnik, hogy a felek megállapodásra jutottak egymással a közös folytatásról. A Sky Sport Italia és a Corriere dello Sport szerint Giroud az Inter elleni derbit követő napokban, a jövő héten aláírja az új szerződését a Milannal. A 36 esztendős csatár további egy évvel, azaz 2024. június 30-ig kötelezi el magát és a fizetése továbbra is évi 3,5 millió euró lesz, amelyhez bónuszok társulnak.

Giroud az idei szezonban eddig 26 tétmeccsen 10 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki.