Görög élcsapat vinné a Ferencváros játékosát – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint komoly külföldi érdeklődés mutatkozik a Ferencváros meghatározó hátvédje iránt…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A TEAMtalk újságírója, Fraser (Fletcher) Gillan számolt be arról, hogy a görög Panathinaikosz érdeklődik a Ferencváros marokkói hátvédje, Samy Mmaee megszerzése iránt. Mivel a védő szerződése 2024 nyarán lejár, még a téli átigazolási időszakban adhatják el a játékjogát átigazolási díjért cserébe.

A 27 éves hátvéd 2021 februárja óta erősíti a Ferencvárost, amelynek színeiben eddig összesen 97-szer lépett pályára, ezalatt három bajnoki címet és egy Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett a csapat játékosaként. Mmaee az aktuális idényben hét bajnokin hátvéd létére két gólt szerzett, valmint négy Ekl-csoportmérkőzésen lépett pályára.

Mmaee a ferencvárosi évek előtt többnyire Belgiumban játszott, ahol a Standard Liége és a Sint-Truiden labdarúgója volt, valamint kölcsönben a holland másodosztályú Maastricht alkalmazásában is megfordult.

A játékos öccse, Ryan Mmaee nyárig ugyancsak a Ferencvárosban játszott, majd az angol másodosztályú Stoke City-hez távozott. A támadó 73 meccs alatt 35 gólt szerzett a zöld-fehérek színeiben.

fociclub

A Görög élcsapat vinné a Ferencváros játékosát – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.