Guerrieri ismét remekelt, Michelisz a 8.

WTCC

2016. augusztus 6. szombat, 16:40

Az ifjú argentin tovább folytatta a jó szereplést Termasban, és a második gyakorlást is megnyerte egy, az utolsó pillanatban futott körrel. A képzeletbeli dobogóra Lopez és Muller állhattak még fel, Michelisz a nyolcadik lett.

Pénteken délután négy órakor tovább folytatódott a második szabadedzéssel a túraautó-világbajnokság programja. A pilóták már az első perceket követően aktív körözgetésbe kezdtek, többen is megfordultak a tabella élén, köztük Michelisz Norbi is, az első komolyabb időt azonban a nyitó gyakorláson is remeklő Guerrieri futotta meg. Az argentin honfitársát utasította maga mögé, míg a gyári Honda magyar versenyzője a harmadik volt.

Guerrieri_FP2_Argentína_WTCC

Az edzés féltávjához érkezve már a két gyári Citroen versenyzői álltak az élen Lopez Müller sorrendben, az újonc argentin a harmadik volt, Norbi három helyet visszaesve a hatodik helyen tanyázott, Nagy Dániel pedig mért kör nélkül állt.

A záró percekben záporoztak a jobbnál jobb idők, és az utolsó pillanatban végül sikerült Guerrierinek megfutnia a legjobb kört, így eggyel hátrébb sorolta Lopezt és Mullert. A negyedik Chilton lett maga mögé utasítva a legjobb hondást, Huffot, és Monteirót. A top10-et Coronel, Michelisz, Thompson és Filippi tették teljessé.

A második szabadedzés végeredménye:

wtcc-fp2-eredmény

Forrás: www.formula.hu – RSS