Hamilton Drake-kel fog felvételt kiadni

Bulvár

2015. szeptember 10. csütörtök, 12:46

Szerző: Gellérfi Gergő

A világhírű kanadai rapper és a harmadik F1-es bajnoki címe felé tartó pilóta előbb vagy utóbb közös felvételt fog majd kiadni, árulta el az „élete legboldogabb évét” megélő versenyző a GQ-díjátadón.

A brit Mirror magazin a GQ díjátadóján szólaltatta meg Lewis Hamiltont, akit egymás után másodszor választottak meg az év sportolójának. A brit versenyző úgy nyilatkozott, hogy az idei élete legboldogabb éve – ami azért is furcsa volt egyesek számára, mivel épp az idén vetettek végleg véget hét éven át tartó kapcsolatuknak Nicole Scherzingerrel.

„Fantasztikus volt betölteni a harmincat, úgy érzem, mintha minden összejönne most, magabiztosabbnak is érzem magam. Ez volt életem eddigi legjobb éve, és jobban versenyzem, mint valaha” – mondta Hamilton, akit arról is megkérdeztek, hogy milyen elképzelései vannak zenei karrierjét illetően:

„Benne van a pakliban egy együttműködés Drake-kel. Egy ponton majd ki is adunk valamit, de egyelőre csak szórakozásból készítek felvételeket” – felelte a világbajnoki címvédő. A híres rapper egyébként korábban azzal a Rihannával is randizott, akivel idén nyáron Hamiltont is összeboronálta a bulvársajtó.

hamilton_drake

Forrás: www.formula.hu – RSS