Három ingyen igazolható játékos a Milan radarján

A védelembe, a középpályára és a támadó-szekcióba is van célpont a lejáró szerződésű játékosok közül.

A Milan vezetőségének figyelme egyre inkább a soron következő nyári átigazolási időszakra és a lehetséges erősítésekre összpontosul, így több olyan játékos is a klub célkeresztjében van, akinek a nyáron lejár a szerződése.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja szerint a következő napokban találkozó lesz a Milan vezetősége és Jorge Mendes ügynök között, méghozzá a téma Marco Asensio jövője lesz, akinek az idény végén lejár a szerződése a Real Madriddal és egyelőre még nem hosszabbítottak vele.

Aktív a Houssem Aouar-vonal is, aki nyártól szabadon igazolható lesz, mivel június 30-án véget ér a szerződése az Olympique Lyonnal. A 24 esztendős középpályás számára vonzó a Rossoneri érdeklődése és szeretné megismerni a milánói klub szándékát, mielőtt fontolóra venné a más együttesektől érkező ajánlatokat. Aouar a posztját tekintve középső középpályásként és támadó-középpályásként is bevethető, a mérlege a Lyon színeiben 227 tétmeccsen 41 gól és 36 gólpassz.

Továbbá Evan Ndicka neve ismét felmerült, mint lehetséges erősítés a védelembe. Frederic Massara, a klub sportigazgatója hosszú ideje figyelemmel kíséri és nagyon kedveli a védő játékát az Eintracht Frankfurtból. A 23 éves francia középhátvédnek három hónap van hátra az aktuális szerződéséből.