Hernández: “Mindig is hittünk benne”

Theo Hernández a bajnoki cím megnyerése után köszönetet mondott Paolo Maldininek, aki 2019 nyarán szerződtette őt a Milanhoz. A francia válogatott balhátvéd kissé odaszúrt a városi riválisnak is, ugyanis amíg mindenki az Interről beszélt és őket tartották a Scudetto legfőbb favoritjának, addig a Milan szépen bajnokcsapat lett. Theo nem feledkezett meg Stefano Pioliról sem és úgy véli, hogy az edzőnek köszönhetően emberileg és futballistaként is megváltozott.

A SCUDETTÓRÓL
“Mindig is hittünk benne. A legfontosabb, hogy megnyertük a Scudettót. Most egy hónap pihenő következik, aztán visszatérünk, hogy újra mindent beleadjunk. Ez egy nagyon szép nap. Azt mondtam, hogy mindenben megváltoztam, amióta megszületett a kisfiam. A feleségem minden nap ott van, hogy segítsen nekem. Ez a siker neki és a családomnak szól.”

MALDINIRŐL
“Paolo… Ő volt az a személy, aki leigazolt engem és azt mondta, hogy nagyon jó játékos vagyok. Mint ahogy mindig is mondtam, amit egymással beszéltünk Ibizán, az közöttünk marad. Szeretnék neki megköszönni mindent. Köszönjük a támogatást, mert ennek köszönhetően lehetünk ma Olaszország bajnokai.”

A SZURKOLÓKRÓL
“A legszebb kép a szurkolókról készült. Az első pillanattól kezdve hittek bennünk és láttuk azokat az embereket, akik ott voltak mellettünk. Hihetetlen volt, nagyon köszönjük nekik.”

RAFAEL LEAÓRÓL
“Természetes, hogy két játékos jól érzi magát együtt a pályán. Rafa sokat fejlődött, akárcsak én és most hihetetlen párost alkotunk a bal szélen. Ki a gyorsabb kettőnk közül? Nem tudom, ezt meg kell néznünk… Még soha nem versenyeztünk.”

A SORSDÖNTŐ PILLANATRÓL
“Nem tudom megmondani, hogy melyik volt az. Az első naptól kezdve dolgoztunk, hittünk magunkban és a szurkolók is mellettünk álltak. Nekik köszönhetően mindent beleadtunk a pályán. Az emberek azt mondták, hogy az Inter a Scudetto favoritja és kíváncsi vagyok, hogy most mit mondanak. Mindenki az Interről beszélt, ezért nyertünk. Ki a bajnok? Mi vagyunk!”

PIOLIRÓL
“Ő egy hihetetlen edző. Emberileg és futballistaként is megváltoztatott engem. Köszönet jár neki, mert az ő munkájának is köszönhetően nyertük ezt a trófeát. Nagyon boldogok vagyunk.”