Horvát tehetség a Milan célkeresztjében

Ante Rebic érdekeit képviselő ügynökséggel tárgyalt a Milan vezetősége és Luka Vuskovic személyében szóba került egy horvát utánpótlás-válogatott védő, akire felfigyeltek Európa legjobb csapatai is.

Daniele Longo a Calciomercato jóvoltából arról számolt be, hogy a Milan vezetősége tegnap találkozott Tomislav Erceg ügynökkel, aki Fali Ramadani ügynökségében dolgozik. A találkozó egyik, de nem az egyetlen célja az volt, hogy megvitassák Rebic jövőjét. A 29 éves horvát támadó 2019-ben érkezett a Frankfurt együttesétől és azóta 107 tétmeccsen 29 gólt szerzett illetve 17 gólpasszt osztott ki.

Rebic szerződése 2025 nyaráig szól a Milannal és az elmúlt másfél évben meglehetősen visszaesett a formája az első két szezonhoz képest. A horvát támadó gyakran sérüléssel bajlódott és nem tudott kiegyensúlyozottan jól teljesíteni.

A Calciomercato hozzátette, hogy a megbeszélésen téma volt Rebicen kívül egy másik játékos is, nevezetesen Luka Vuskovic. A 15 esztendős védő a Hajduk Split utánpótlásában pallérozódik és rendkívül tehetségesnek tartják. A horvát utánpótlás-válogatott középhátvéd számos nagy európai klub figyelmét felkeltette a teljesítményével és a benne rejlő potenciállal.

A Milan vezetőségének nagyon tetszik Vuskovic játéka és a klub információkat kért az ügynöktől a fiatal tehetség kapcsán.