Horváth Ferenc az NB III-ba igazolásáról: “Elég volt abból, hogy olyan játékosokkal dolgozzak, akiknek a pénz az istene”

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy Horváth Ferenc ismét kispadot kapott, a korábban több NB I-es csapatnál is dolgozott tréner a harmadosztályú Dunaújváros irányítását vette át. A 49 éves szakember most az okokról is beszélt.

– Dobos Barnával arról beszéltünk, hogy szeretnénk egy jó csapatot csinálni, amely komolyabb célokért küzd. Szeretnénk szép lassan lépkedni, hiszen a stadion építése is lassan befejeződik. Hogy ez mennyi időt vesz majd igénybe, azt nem tudhatjuk, hiszen az sok mindennek a függvénye. A magam részéről most egy ilyen klubot kerestem, erre van szükségem.

Egy kicsit elég volt abból, hogy örökké harcoljak a vezetőkkel, hogy örökké meg kell felelni a szurkolóknak. Elég volt abból, hogy olyan játékosokkal dolgozzak, akiknek a pénz az istene.

Egy kicsit őszintébb dologra vágytam, ami sokkal inkább maga a futball, mint ami az utóbbi időben már körülveszi ezt az egészet. Ezért választottam egy ilyen klubot – idézte Horváth Ferencet a duol.hu.

Csapás a románoknak: A magyar válogatott 19 éves védőt “lophat el” – sajtóhír