Romagnoli ajánlatot kapott a Premier League-ből

Olasz sajtóinformációk szerint a Milan csapatkapitánya jelentős fizetést tartalmazó szerződési ajánlatot kapott a Premier League-ben szereplő Fulham együttesétől.

Néhány nap múlva Romagnoli szerződése hivatalosan is lejár a Milannal és egyelőre nem történt fejlemény a hosszabbítás érdekében. A jelenlegi forgatókönyv szerint az olasz középhátvéd távozik a nyáron és július 1-től szabadon igazolható lesz.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója jelentette, hogy a Premier League-be frissen feljutott Fulham nemrég megkereste Romagnolit és szerződést kínált neki egy nagyon kedvező fizetéssel. A TMW közlése szerint a londoni együttes éves szinten nettó 4 millió eurós bért ajánlott. Állítólag a Milan csapatkapitánya számára nem túl vonzó a Fulham, tekintve azt, hogy a csapat valószínűleg a kiesés elkerüléséért fog harcolni a következő szezonban.

Di Marzio hozzátette: Romagnoli álma és vágya, hogy maradjon a Milan játékosa és szeretne szerződést hosszabbítani a klubbal. A 27 éves védő hét évvel ezelőtt, azaz 2015 nyarán csatlakozott a Rossonerihez és 2018 óta csapatkapitány, miközben összesen 247 tétmeccsen öltötte magára a piros-fekete mezt.

Romagnoli az idei szezonban az egyik legjobban kereső játékos volt a Milanban évi nettó 5,5 – 6 millió eurós fizetéssel.