Hosszú távú szerződést írt alá a West Ham cseh középpályása – HIVATALOS

Angol sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United csapata bejelentette, hogy hosszabbított középpályásával.

(Photo by Jacques Feeney/Offside/Offside via Getty Images)

A West Ham megerősítette, hogy Tomas Soucek 2027 nyaráig szóló új szerződést írt alá. A cseh válogatott középpályás meglévő szerződése idén nyáron járt volna le, de most hosszú távra elkötelezte magát a klub mellett.

A 28 éves Soucek 2020 januárjában csatlakozott a West Hamhez a Slavia Prahatól eredetileg kölcsönbe, majd a váltást még az év júliusában véglegesítették. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 176 mérkőzésen 29 gólt szerzett.

“Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam ezt az új szerződést, és nagyon büszke vagyok arra, hogy itt folytathatom a karrieremet”

– mondta Soucek az aláírás után.

“Már négy éve, hogy csatlakoztam a West Ham Unitedhez, és minden pillanatát élveztem. Angliába jönni új élmény volt számomra, és az alatt az idő alatt, amíg itt voltam, sikeresek voltunk. Nyertünk egy trófeát, jó eredményeink voltak a Premier League-ben, és elégedett vagyok magammal, hogy szinte minden percben játszottam, és úgy érzem, hogy a szurkolók értékelnek itt. Ez is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy meg akartam hosszabbítani a szerződésemet a West Hammel, mert úgy érzem, hogy ez most már az otthonom, és a jövőben még többet szeretnék elérni ezzel a nagyszerű klubbal.”

Soucek segített a West Hamnek abban, hogy a tavalyi szezonban megnyerje az Európa-Konferencialigát, és menedzsere, David Moyes is üdvözölte a szerződéshosszabbítását.

A cseh középpályás 7 gólt szerzett ebben a szezonban a West Hamnek, amely a 6. helyen áll a Premier League tabelláján.

fociclub

A Hosszú távú szerződést írt alá a West Ham cseh középpályása – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.