Két fiatal játékossal gyarapodott az Independiente kerete – HIVATALOS

Gabriel Ávalos megszerzése után újabb jelentős erősítéseket hajtott végre az argentin bajnokság (Liga Profesional) egyik nagy múltú csapata…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Az Independiente együttese az elmúlt napokban két tehetséges fiatal támadójátékos, Ignacio Maestro Puch és Alex Luna leigazolásával erősítette tovább keretét a közelgő 2024-es idényre.

Az argentin U20-as válogatott alapemberének számító Maestro Puch az Atlético Tucumántól került a fővárosiakhoz. A fiatal csatár eddig a felnőttek közt jobbára epizódszerephez jutott, 45 meccsen két gólt szerzett előző csapata színeiben, de reményei szerint új állomáshelyén több lehetőséget kaphat a bizonyításra.

Eközben a nála egy évvel fiatalabb támadó középpályás eddig a másodosztályú Atlético de Rafaela csapatát erősítette, amely színeiben a Primera Nacional elmúlt kiírásában 30 mérkőzésen két találatot és három előkészítést jegyzett. Luna ugyancsak nagy tehetségnek számít, eddig az első osztályban nem játszhatott.

A hírek szerint Carlos Tévez vezetőedző maga ragaszkodott a két tehetséges labdarúgó érkezéséhez, akiknek fontos szerepet szán a csapatában.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Két fiatal játékossal gyarapodott az Independiente kerete – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.