Ibra csatlakozhat Raiola ügynökségéhez

Újabb hipotézis látott napvilágot Zlatan Ibrahimovic jövőjéről, miszerint hamarosan teljesen új kihívásba kezdhet, amennyiben úgy dönt, hogy a szezon végén visszavonul.

A 40 éves klasszis szerződése június 30-ig szól a Milannal és egyelőre nem dőlt el a folytatás. Ugyan a szezon alatt többször is hangoztatta, hogy folytatni kívánja a futballt és nem tervezi a visszavonulást, azonban az elmúlt hónapokban számos meccset hagyott ki fizikális problémák miatt és ez elgondolkodtathatja a folytatást illetően.

A Tuttosport és a Tuttomercatoweb szerint Ibrahimovic csatlakozhat Raiola ügynökségéhez, amennyiben úgy dönt, hogy az idény végén befejezi a pályafutását. Mint ismert, Mino Raiola – aki több mint 20 évig Zlatan ügynöke volt – a múlt héten betegségben elhunyt.

A Raiola család bejelentette, hogy folytatni kívánják az ügynökséget, amelyet a továbbiakban Mino unokatestvére, Vincenzo Raiola fog irányítani Rafaela Pimenta ügyvéddel együtt. Vincenzo az elmúlt 15 évben Mino Raiola jobbkezeként dolgozott a játékosok képviselete során és az elmúlt időszakban egyre nagyobb feladat hárult rá. Elképzelhető, hogy Ibrahimovic személyében a nyáron egy karizmatikus figura fog csatlakozni az ügynökséghez.

A várakozások szerint Ibra az elkövetkező hetekben fog bejelentést tenni a jövőjéről, hogy marad-e a Milanban, esetleg távozik és más együttes színeiben folytatja vagy végleg befejezi a játékos karrierjét. A 40 éves csatár az idei szezonban 21 bajnokin 8 gólt és 3 gólpasszt jegyzett a Serie A-ban, azonban a 2022-es évben eddig mindössze három alkalommal volt a kezdőcsapat tagja és többnyire csak 20-30 perceket játszott, amikor bevethető volt.

Nemrég felmerült annak a lehetősége is, hogy visszavonulás esetén a Milan vezetőségében kap pozíciót.