Ibrahimovic bevette az Udinese kapuját – VIDEÓ

A svéd csatár 419 nap után először lépett pályára a kezdőcsapat tagjaként és büntetőből eredményes volt az Udinese elleni 3-1-re elveszített bajnokin.

Az első félidő utolsó perceiben Rafael Leao került helyzetbe a tizenhatoson belül, azonban az Udinese védőjének kezére pattant a labda és hosszas videózást követően a játékvezető büntetőt ítélt a Milan javára. A labda mögé Zlatan Ibrahimovic állt oda, akinek a lövését hárította Marco Silvestri. Ezt követően a VAR jelezte, hogy a hazaiak egyik játékosa a lövés pillanatában a tizenhatoson belül tartózkodott, így a szabályok alapján újrarúgatták a tizenegyest.

Másodszor is Ibrahimovic állt oda a tizenegyeshez, aki ezúttal már nem hibázott. A 41 éves csatár középre helyezve, könyörtelenül a léc alá bombázott, ezzel a Milan illetve a Serie A történetének legidősebb gólszerzője lett.

A svéd klasszis a 93. gólját szerezte tétmeccsen a Milan színeiben és több mint 1 év után volt újra eredményes: legutóbb tavaly januárban a Venezia kapuját vette be.

VIDEÓ: