Ibrahimovic vissza akar térni az utolsó fordulóban

Zlatan Ibrahimovic azon dolgozik, hogy az edző rendelkezésére álljon az utolsó fordulóban, így a pályán szeretné befejezni a szezont és nagy valószínűséggel a milánói kalandját.

A 41 éves klasszis az elmúlt két hónapban nem lépett pályára a csapatban és nagyon balszerencsés volt, hiszen a súlyos térdsérülését követően februárban 9 hónap után visszatért és négy mérkőzésen pályára lépett, azonban azóta két sérülést is összeszedett: áprilisban combizom sérüléssel bajlódott, míg az elmúlt hetekben vádlisérülésből lábadozik.

A Corriere della Sera beszámolója szerint Ibrahimovic célja, hogy felépüljön a júniusi Verona elleni mérkőzésre az olasz bajnokság 38. fordulójára és pályára lépjen a San Siro közönsége előtt.

Nagy valószínűséggel ez lesz Ibrahimovic utolsó mérkőzése a Milan színeiben, ugyanis a szezon végén lejár a szerződése és olasz sajtóhírek szerint jelenleg gyakorlatilag nulla az esélye a hosszabbításnak. Az egyelőre kérdéses, hogy befejezi-e a játékos pályafutását vagy sem. Az elmúlt hetekben felmerült annak a lehetősége is, hogy a Monzát erősítheti a következő szezonban, amennyiben távozik a Milanból.

A CorSera szerint Zlatan dupla egyéni edzéseket végez és extra terápiás kezelésen vesz részt annak érdekében, hogy bevethető állapotban legyen a Verona ellen és beálljon akár néhány percre is a meccs végén. Ibra a pályán szeretne elbúcsúzni a szurkolóktól.