Induljon a mercato: Witsel, Banega, Rabiot, Soriano

Olasz lapértesülések szerint a vezetőség készen áll, hogy a téli átigazolási időszakban megerősítse a csapat középpályáját.

Eddig 17 fordulót játszottak le az olasz bajnokságban. A Milan a 6. helyen áll 28 ponttal, a mérleg 8 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség. Jelen pillanatban 7 pontra van a Bajnokok Ligája-indulást érő harmadik hely és 8 pontra a Scudetto.

A klubvezetés állítólag januárban erősítéseket tervez annak érdekében, hogy ebben a szezonban sikerüljön elérni a dobogót, ami BL-indulást jelentene a következő szezonra. A Corriere dello Sport és a Tuttosport egybehangzó jelentései szerint Silvio Berlusconi kész ismét befektetni a csapatba. A Mediaset szerint a legfőbb kiszemeltek között van Axel Witsel, Ever Banega, Adrien Rabiot és Roberto Soriano.

A Milan a nyáron már közel állt Witsel szerződéséhez, de végül nem sikerült egyezségre jutni. Most januárban ismét célpont lehet a belga középpályás, aki nem lenne olcsó mulatság. A Zenit 30 millió euró alatt nem hajlandó tárgyalni és az oroszok kijelentették, hogy számolnak a belga játékossal a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában is.

Mint már arról beszámoltunk, Galliani megkezdte a tárgyalásokat Ever Banegáról. A Sevilla hajlandó elengedni az argentin játékost. Eközben a MilanNews írása szerint a rossoneri kész arra, hogy már a télen elhozza Sorianót a Sampdoriából. Az olasz válogatott középpályás kivásárlási ára 15 millió euró, de ezt a Milan szeretné csökkenteni.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS