Kalinic a Guangzhou Evergrande célkeresztjében?

Fabio Cannavaro, a kínai élvonalban szereplő Guangzhou Evergrande vezetőedzője már régóta figyelemmel követi Nikola Kalinic játékát.

Kalinic a nyáron érkezett a piros-feketékhez Vincenzo Montella kérésére és eddig 15 tétmérkőzésen 3 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett. A horvát játékos az utóbbi hetekben nincs túl jó formában, ráadásul a legutóbbi Torino elleni bajnokin a lecserélésekor a szurkolók alaposan kifütyülték a teljesítménye miatt.

Kérdés, hogy Montella távozása után Kalinic alapember marad-e a kezdőcsapatban. A Radio Rossonera jelentései szerint a horvát válogatott támadó iránt újra érdeklődnek Kínából és úgy tűnik, hogy továbbra is él ez a vonal. 2017 januárjában már a Tianjin Quanjian kinézte magának a 29 éves csatárt és a hírek szerint mintegy 50 millió eurós ajánlatot tettek érte, azonban a játékos elutasította a megkeresést és az üzlet nem valósult meg.

Kalinic iránt ezúttal a Guangzhou Evergrande érdeklődik, amelynek az a Fabio Cannavaro a vezetőedzője, aki közel másfél éven át irányította a Tianjin együttesét. Nem titok, hogy a játékosként világbajnokságot nyerő korábbi klasszis védő kedveli Kalinic játékát és a januári átigazolási időszakban ajánlatot tehet érte.

Ha hinni lehet a híreszteléseknek, akkor a Milan 45 millió euróban határozta meg a játékos árát.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS