Kalulu: “Úgy érzem, hogy megbecsülnek”

Pierre Kalulu, a Milan francia hátvédje szerint a csapat úgy kezdte a 2022-es esztendőt, ahogy szerette volna és a Venezia elleni 3-0-ra megnyert mérkőzés lefújása után kitért a szurkolók felé tett nagyszerű gesztusára is.

“Ezzel a két győzelemmel úgy kezdtük az évet, ahogy szerettük volna és most ezen az úton akarunk tovább haladni. Továbbra is egy lehetőség, hogy Gabbiával játsszak együtt, ha hiányzók vannak. Jól érzem magam a pályán Matteóval. Ezen a két meccsen jól teljesítettünk. Egyszerre két középhátvédünk is kiesett a vírus miatt, ezért készen kell állnunk és mindent beleadni a csapatért. Ha nyersz, akkor minden jobb.” – mondta Kalulu a meccs után.

“A csapattársak sokat segítenek nekünk. Amikor nem az eredeti posztodon játszol, akkor normális dolog, hogy van egy kis félelem, de a csapat kényelmesebb helyzetbe hoz minket és így könnyebb játszani.”

“Őszintén szólva a mérkőzésektől függ, hogy mi az általam legjobban preferált poszt. Néha jobban érzem magam a jobb oldalon, míg máskor középen vagy a bal oldalon. A gyorsaságom miatt nem jelent problémát számomra, hogy egy az egy elleni párharcokat vívjak védekezésben.”

A francia utánpótlás-válogatott játékos a mérkőzés lefújását követően odament a szurkolókhoz és odaajándékozta a mezét, ezzel megköszönve a támogatásokat.

“Ez újdonság számomra és nagyon örülök. Úgy érzem, hogy megbecsülnek a szurkolók.”