Kanadában végre megvillanhat a Manor is?

F1

2016. június 10. péntek, 15:44

Szerző: Gobodics Tamás, fotó: dppi

Pascal Wehrlein, a Manor újonc F1-es pilótája úgy véli, hogy ez a pálya feküdni fog az autójuknak és személy szerint neki is, így bizakodó a hétvége előtt – egy ideje már a városban van.

A Manor istálló újonca, Pascal Wehrlein úgy véli, hogy Kanada egy olyan pálya lesz, ahol végre megmutathatják erejüket – a Mercedes-motort ezen az aszfalcsíkon valószínűleg ki lehet használni. A tavalyi DTM-bajnok már alig várja a futamot, ráadásul néhány nappal korábban érkezett a helyszínre.

Manor_1

“Ez egy fantasztikus város, ahol sok mindent lehet megnézni és sok mindent lehet csinálni” – nyilatkozta Montrealról Wehrlein. “Jó volt egy kicsit korábban érkezni és némi időt eltölteni itt, jelenleg meglehetősen hideg van, úgyhogy elég érdekes lesz a hétvége alakulása” – tette hozzá a Manor pilótája.

“Először is rendkívül gyors” – tért rá magára a pályára. “Az egyik leggyorsabb helyszín az egész versenynaptárban, úgyhogy ez jó nekem és jó a csomagunknak is, talán jobban fog nekünk feküdni, mint az alacsony leszorítóerőt igényló pályák” – bizakodott Wehrlein. “Nagyon igénybe veszi az autókat is, különösen a kemény féktávok. Teljesen más lesz itt vezetni, mint a legutóbbi futamon Monacóban, de igazán élvezem a pályák változatosságát, úgyhogy kezdődjön!”.

Forrás: www.formula.hu – RSS