Kirabolták Theo Hernández otthonát

Szörnyű eset történt kedden este, ugyanis ismeretlen tettesek betörtek Theo Hernández házába, miközben a kedvese és a 6 hónapos kisfiuk is otthon volt.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint kedden 21:00 körül egy bűnbanda betört Hernández otthonába, a Cassano Magnanóban lévő villájába, ahol a családjával együtt él Varese tartományban 35-40 kilométerre Milánótól.

Hernández nem volt otthon, amikor ismeretlen tettesek behatoltak a lakásba, miközben a barátnője, Zoé Cristofoli és a hat hónapos gyermekük, Theo Junior is az ingatlanban tartózkodott. A bűnözők kirabolták a villát és rendkívül nagy értékű tárgyakat tulajdonítottak el. A rendőrség nyomozása folyamatban van a térfigyelő kamerák felvételei és a játékos párja által nyújtott információk alapján.

Nico Schira újságíró közlése szerint Hernández nagyon megijedt az esetet követően, mivel a párja és a kisfia a lakásban volt. A rablók felfegyverkezve követték el a bűncselekményt és körülbelül 1 millió euró – átszámítva 415 millió forint – értékű zsákmánnyal távoztak.

Hernández éppen tegnapelőtt a kedvesével együtt részt vett a Milánóban rendezett Gran Galà del Calcio rendezvényen, amelyen két elismerést is bezsebelt: az Év gólja mellett a Szezon legjobb balhátvédjének járó díjat is megkapta az eseményen.