Korábbi magyar válogatott játékos lett a Kassa sportigazgatója – HIVATALOS

A szlovák első osztályú bajnokságban (Niké Liga) szereplő Kassa magyar sportigazgatót nevezett ki…

A Kassa csapata korábbi magyar válogatott játékost, Farkas Balázst jelölte ki új sportigazgatójának.

A 44 éves szakember aktív játékosként megfordult többek között a Videotonban, az Újpestben, a Győrben és a Vasasban is. Farkas akkoriban a magyar válogatottban négy alkalommal lépett pályára.

“Nem ismeretlen a kassai közeg számomra, hiszen korábban az akadémiai fejlesztésekért dolgoztam. A klub az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül, az alsóbb osztályokból felküzdve magát ismét az élvonalban játszik. Tradicionális csapatról beszélünk, amely újjászületett. A cél, hogy ezen a felfelé ívelő pályán maradjon a klub és Kelet-Szlovákia meghatározó labdarúgó csapatává váljon” – mondta Farkas Balázs.

Balázs munkája az elmúlt években nagymértékben hozzájárult a klub utánpótlásképzésének fejlődéséhez, jelenleg az összes korosztályunk az első osztályban szerepel, valamint a Kassai Labdarúgó Akadémia elit akadémiai státusszal rendelkezik a Szlovák Labdarúgó-szövetség licenceljárása alapján. Ezt a szintű fejlődést és dinamizmust szeretnénk látni az első csapatnál is – fogalmazott Geri Ádám klubigazgató.

A Kassa együttese a szlovák első osztály 12 csapatos mezőnyének 10. helyéről várja a tavaszi folytatást.

fociclub

A Korábbi magyar válogatott játékos lett a Kassa sportigazgatója – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.