Korai búcsú

Nem jutott magyar asztaliteniszező a tizenhat közé az ifjúságiak egyes versenyében a cseh nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. Bruckner Máté, Molnár István Patrik és Fehér Zsófia is a 32 között búcsúzott.

Pusztai Viola A magyar ifjúsági asztaliteniszezők jócskán rápihenhetnek a pénteki csapatversenyre, ugyanis csütörtökön a délutáni programban már egyikük sem volt érdekelt a hodoníni cseh nemzetközi utánpótlás-bajnokságon.

Régen fordult elő hasonló…

Fehér Zsófiának kevés esélye volt a második kiemelt román lány ellen Forrás: MOATSZ

Fehér Zsófiának kevés esélye volt a második kiemelt román lány ellen  •  Forrás: MOATSZ

Párosban már mindannyian a második játéknap előtt búcsúztak, egyesben öten léptek asztalhoz a főtábla küzdelmeiben. A fiúk a 64 között kezdtek, de a következő körre máris a felére csökkent a létszámuk, miután Balázs Bence a tajvani Lai Chi-Chientől 4-2-es, Timafalvi Gergő pedig a lengyel Kamil Nalepától 4-1-es vereséget szenvedett.

Bruckner Máté ellenben magabiztosan győzte le 4-0-ra a montenegrói Filip Radovicot, Molnár István Patrik 4-2-re nyert a szlovák Tibor Spanik ellen. A tizenhat közé jutás azonban nem sikerült: előbbit a török Abdullah Yigenler búcsúztatta 4-1-gyel, utóbbit a japán Kojo Kanamicu 4-2-vel.

A lányok mezőnyében Fehér Zsófia küzdött a nyolcaddöntőbe kerülésért, de ahogy arra számítani lehetett, nem volt esélye a második kiemelt Andreea Dragoman ellen. A román lány 4-0-ra nyert ellene.

Pénteken a serdülők és az ifjúságiak is a csapatversenyben lesznek érdekeltek.

A részletes eredmények ITT megtekinthetők.

Forrás: www.utanpotlassport.hu – RSS