Lazetic távozhat a Milanból az utolsó órákban

Olaszországból és külföldről is érkeztek ajánlatok Marko Lazeticért.

Január 31-én este zárul az átigazolási időszak Olaszországban és könnyen elképzelhető, hogy Lazetic tavasszal nem a Milan keretének tagja lesz a több játéklehetőség és a fejlődés érdekében.

A MilanNews értesülései szerint több ajánlat is érkezett Lazeticért a Milan vezetőségéhez, így a szerb csatár kölcsönben távozhat a téli mercato utolsó óráiban. A Sky nemrég közölte, hogy Svájcból két együttes is bejelentkezett érte, nevezetesen a Young Boys és a Basel. Folyamatban vannak a megbeszélések Lazeticcsel és a játékos ügynökével, a klub vezetősége mérlegeli a 6 hónapos kölcsönszerződés lehetőségét.

A 19 esztendős csatár tavaly januárban érkezett a szerb élvonalbeli Crvena Zvezda együttesétől, azonban eddig mindössze 2 tétmeccsen lépett pályára a Milan első csapatában. Lazeticnek 2026. június 30-ig szóló szerződése van a Milannal.

A szerb csatár mellett Emil Roback is kölcsönben távozhat a télen. A Calciomercato szerint Roback visszatérhet Svédországba és csatlakozhat az IFK Norrköping csapatához – szintén kölcsönben. A 19 éves csatár ősszel a Nordsjaellandban szerepelt, viszont a hónap elején közös megegyezéssel felbontották a kölcsönszerződését.