A Milan ajánlatot tett Osorio játékjogáért

A Milan vezetősége versenyt fut az idővel és azon dolgozik, hogy szerződtesse Dario Osoriót az átigazolási piac lezárásáig.

Mint arról beszámoltunk, a Milan bejelentkezett a chilei élvonalban szereplő Universidad de Chile támadójáért, Osorióért, aki számos Premier League-ben szereplő együttes figyelmét is felkeltette. A piros-feketék játékosmegfigyelői már hónapok óta figyelemmel kísérték a fiatal tehetséget.

A Tuttomercatoweb főszerkesztője, Marco Conterio közölte, hogy a Milan ajánlatot tett Osorio játékjogáért. A MilanNews megerősítette, hogy a klub a játékos szerződtetésén dolgozik és emelt a korábbi ajánlaton.

A 19 esztendős jobb szélső támadó átigazolása mintegy 5 millió euróért jöhet létre, amelyhez további 1 millió bónusz társul – írja a TMW. Ezen felül a chilei alakulat 30 százalékos részesedésre tehet szert az esetleges vételárból Osorio jövőbeli klubváltása esetén. A Milan versenyt fut az idővel és az a cél, hogy holnap estig létrejöjjön az átigazolás, hogy Osorio csatlakozzon a csapathoz a januári mercato vége előtt.

A 3-szoros chilei válogatott szélsőnek 27 mérkőzésen 7 gólja van az Universidad de Chile együttesében.