Liverpool: lezárul egy újabb korszak Thiago Alcantara karrierjében! – hivatalos

A Liverpool együttese hivatalos közleményben tudatta, hogy nem hosszabbítják meg Thiago Alcantara szerződését, aki így szabadon igazolható játékosként távozik a “vörösöktől”.

Az FC Barcelonában nevelkedő, majd magának igazán hírnevet 2013 és 2020 között a Bayern Müncehnnél szerző klasszis technikájú középpályás 2020 nyarán érkezett a Bayerntől a Liverpoolhoz, amelynek színeiben 98 tétmérkőzésen lépett pályára (3 gól és 6 gólpassz – a szerk.).

A számos sérülés által hátráltatott Thiago liverpooli karrierje minden bizonnyal saját elvárása szerint is alakulhatott volna még szebben – Persze a megnyert angol bajnoki cím, az FA-kupa elsőség, vagy az Angol Szuperkupa-győzelem miatt így sem kell sokat bosszankodnia a korábbi 46-szoros spanyol válogatott játékosnak.

A Liverpool közleményében sok sikert kívánt Thiagonak, aki szabadon igazolható játékosként kereshet új csapatot magának (…) Esetleg dönthet arról, hogy folytatja-e karrierjét azok után, hogy a 2023/34-es idényben mindössze öt percet töltött a pályán?!

fociclub

A Liverpool: lezárul egy újabb korszak Thiago Alcantara karrierjében! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.