López: “Mihajlovic a kezdetektől fogva tiszteletlen volt”

Diego López, a Milan spanyol kapusa szerint tiszteletlenül bánt vele Sinisa Mihajlovic, valamint beszélt a csapat helyzetéről, Gianluigi Donnarummáról és a jövőjéről is.

A 34 éves kapus ebben a szezonban 8 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, azonban súlyos térdsérülés miatt hónapokig harcképtelen volt. López márciusban már az edző rendelkezésére állt, de pályára nem lépett Donnarumma remek formájának köszönhetően.

A Milanba igazolásáról:

“Az eligazolásom Madridból komoly kérdéseket vetett fel bennem. Keylor Navas érkezése nehézzé tette a helyzetem, ekkor jött a Milan megkeresése, akik lehetőséget adtak, hogy a karrierem és a családom szempontjából is fejlődjek. Egy évvel a távozásom után is fáj a búcsú, madridista vagyok mióta eszemet tudom, így nehéz elhagyni azt a csapatot, amelyet imádsz.”

Brocchiról és Balotelliről:

“Fiatal edzőről beszélünk, aki szereti ha a csapata szépen és jól játszik. Idő kell neki, hogy eredményt is tudjon produkálni. Balotelli? Egy nagyon jó srác, csupaszív ember, de a futball világát talán még nem értette meg.”

A kispadra szorulásáról és Donnarumma berobbanásáról:

“Megmondom őszintén, meglepődtem Mihajlovic viselkedésén, számos fura dolgot tett velem. Amikor megsérült a térdem sokat kellett kihagynom. Az egyik alkalom az volt, mikor elküldte meccs közben melegíteni a másik kapust, mert nem játszottam meg rövid passzal a labdát. Másik alkalom: gólt kaptunk, és önkívületi állapotban elkezdett mutogatni és ordibálni a kispadon. Nem tisztelt engem a kezdetektől fogva. Nem tudtam, hogy mi a célja ezekkel a dolgokkal, de nagyon fura volt. De a futball ilyen, valaki megy, valaki jön a helyére, amit maximálisan tiszteletben tartok, Donnarumma pedig olyan srác, aki teljes mértékben megérdemli a bizalmat.”

A jövőjéről:

“Még 2 év van hátra a szerződésemből, de sajnálnám ha úgy kellene befejeznem a karrierem, hogy nem védtem a Premier League-ben. 34 éves vagyok, nyitott vagyok bármilyen megoldásra. Nyáron kiértékeljük a lehetőségeket a családommal.”

Köszönet Patriknak a fordításért.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS