Lukaku nem akármilyen szavakkal illette Ibrát

Romelu Lukaku, az Inter belga válogatott csatára elismerő szavakkal illette Zlatan Ibrahimovicot, akivel korábban összetűzésbe keveredett a pályán.

Mint ismert, 2021 januárjában kis híján verekedésbe torkollott Lukaku és Ibrahimovic szóváltása egy Inter-Milan derbin az Olasz kupában. Az Inter belga támadója magából kikelve őrjöngött és a csapattársaknak kellett lefogni, hogy ne menjen neki a svéd riválisának. Az incidenst követően a szócsata nem ért véget, a két játékos az első félidő lefújását követően tovább sértegette egymást az öltözőfolyosó felé tartva.

A felek több mint két év után most találkoztak újra a pályán és úgy tűnik, hogy elásták a csatabárdot és nincs feszültség közöttük. Lukaku a svédek elleni 3-0-s győzelem után nyilatkozott és a Zlatannal való kapcsolatáról kérdezték a riporterek.

„Ibrahimovic egy harcos, egy olyan játékos, aki hosszú évek óta a csúcson van és ez tiszteletre méltó. Le a kalappal előtte, amit ennyi idősen csinál. Abszolút nincs bennem semmilyen rossz érzés vele szemben, csak tisztelni tudom őt.” – mondta Lukaku.

A 41 éves svéd csatár is reagált a meccs után: „Gólt lőtt, tehát nyilvánvalóan boldog. Nem találkoztunk, ami a pályán történik, az ott is marad.”