Magas fizetéssel csábítják Bakayokót

A török élvonalban szereplő Adana Demirspor minden követ megmozgat Tiemoué Bakayoko szerződtetése érdekében. A játékos távozása esetén a Milan eurómilliókat spórol meg a felszabaduló fizetésével.

Vincenzo Montella, a Demirspor vezetőedzője ragaszkodik Bakayokóhoz és mindenképpen szeretné a csapatában tudni a szezon hátralévő részében. A felek között előrehaladott tárgyalások zajlanak és a francia középpályás döntése rövidesen érkezik a januári átigazolási időszak hajrájában.

A Sky Sport Italia információi szerint az Adana Demirspor éves szinten 3 millió eurós fizetést kínált Bakayokónak. Ez az összeg 500 ezer euróval több, mint amennyit jelenleg szezononként keres a Milannál.

A török együttes 2026-ig szóló szerződést kínál a 28 esztendős középpályásnak, jelentős fizetéssel és aláírási pénzzel. A Milan és a Chelsea is hajlandó teljesen ingyen elengedni Bakayokót, akinek a szezon végén jár le a kölcsönszerződése Milánóban, valamint jövő nyárig szól a kontraktusa Londonban. Bakayoko ebben a szezonban egyetlen tétmérkőzésen sem lépett pályára.

A Tuttosport írása szerint amennyiben Bakayoko rábólint a transzferre és távozik, akkor a Milan a következő hat hónapban bruttó 2,5 millió eurót spórol a felszabaduló fizetésével.