Magyar sikerek

Vescovo_es_Melinda.jpgÚjabb magyar Grand Slam-győzelem! A Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda páros ezúttal a Latintáncok Grand Slam-sorozatának második állomásán, Tokióban nyert.

A mieink így már két GS-sikert tudhatnak magukénak, hiszen korábban Bassanóból is elhozták az aranyérmet. Az újabb sikernek köszönhetően Törökgyörgy Melindáék minden bizonnyal átveszik a vezetést a világranglistán. Jól sikerült a László Csaba, Mikes Anna párosunk bemutatkozása. Két hónapnyi közös munka után ugyanis a Szabadka Openen lépett parkettre először nemzetközi versenyen a László-Mikes kettős a standardtáncok kategóriájában, és aranyérmet szerzett. A latintáncok versenyében is magyar sikerek születtek: Tóth Orsolya és Edgar Marcos diadalmaskodott (spanyol színekben), míg a Magyari Róbert, Szalai Ágnes duó bronzérmet szerzett.

Andrea Silvestri és Váradi Martina nyerte a 2007-es Latintáncok Magyar Nagydíját. A hagyományoknak megfelelően Szombathelyen megrendezett versenyen a Valcer TSE párosa megosztott pontozással végzett az élen a Köcse György, Váradi Martina duó előtt. A bronzérmet a Gellai Tamás, Magera Nikolett kettős szerezte meg, míg a negyedik helyen Valc Szabolcs és Lovászi Orsolya végzett. A standardtáncokban Szepesi József és Szepesi Judit aranyozódott be, az ezüstérmet pedig a Balázs Zsombor, Németh Nikoletta páros nyakába akasztották. A kűrbajnokságon címvédés volt, hiszen a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a Horváth Dávid, Monostori Veronika kettős állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. (www.sportfm.hu)