Maldini és Massara is új szerződést fog kapni

Az Elliott maximálisan elégedett Paolo Maldini és Frederic Massara munkájával.

Mint arról beszámoltunk, Maldini aktuális kontraktusa 2022. június 30-ig szól a Rossonerivel. Ugyanez a helyzet a sportigazgató, Massara esetében is, aki 2020-ban csatlakozott a vezetőséghez és két évre írt alá. A két szakember az átigazolásokért felelt az elmúlt években és kétségtelen a munkájuk eredményessége.

A La Gazzetta dello Sport szerint Maldini és Massara is szerződést fog hosszabbítani a Milannal, így mindketten folytatják a munkát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az igazgatók legalább három évre hosszabbíthatnak a klubbal.

A tulajdonos Elliott Management és a vezérigazgató, Ivan Gazidis részéről is teljes a bizalom a Maldini-Massara kettős felé és nagyon elégedettek az elvégzett munkával, különösen annak fényében, hogy az elmúlt három évben erősen korlátozott büdzsé állt rendelkezésre a csapat megerősítésére. Ennek ellenére Maldiniék nagyon okosan és kiváló hatékonysággal igazoltak, továbbá korábban Stefano Pioli kinevezése is jó döntésnek bizonyult, akinek szintén kulcsszerepe volt abban, hogy a Milan hosszú évek után immáron újra bajnoki címért esélyes csapat lett Olaszországban.

A hosszabbítás csak formalitásnak tűnik és várhatóan a szezon végén lesz hivatalos.