DVTK: „Fel kell ébrednie a csapatnak! Ettől sokkal több kell” – kőkemény nyilatkozat a csapatkapitánytól

Amint azt megírtuk, az NB II 28. fordulójában nagy meglepetésre a Békéscsaba idegenben verte meg a feljutó helyen álló Diósgyőrt 4-3-ra. A miskolciaknak az elmúlt öt meccsükből ez volt a harmadik vereségük, Oláh Bálint csapatkapitány pedig nem is finomkodott a csapata teljesítményéről alkotott véleményében.

– A szerencse nem volt mellettünk. Rengeteg kapura lövésünk volt, 35-40 percet az ellenfél tizenhatosán belül töltöttünk. Beadások, folyamatos helyzetek. Így is rúgtunk hármat, de az, hogy négyet kapjunk hazai pályán, nem fér bele. Teljes mértékben megfogta az első gól a csapatot. Ne vicceljünk már, ilyen szituációból nem lehet gólt kapni. Ugyanilyen volt a harmadik gól is, belül osztottuk el az embereket, kívül pedig csak egy ember ment ki a kis szögletre. A negyediknél támadtunk, vitt minket a szív, az ellenfél térfelén volt egy bedobás és gólt kaptunk belőle. Vannak dolgok, amik nem férnek bele. A három rúgott gól mellett rengeteg helyzetet hagytunk ki, ha azok közül egy bemegy, akkor…. Mindegy is, erről kár beszélni.

Tavasszal elbuktuk a veretlenségi sorozatunkat, a hazai veretlenségünket és az első helyet is. Fel kell ébrednie a csapatnak! Még van hátra tíz forduló. Ettől sokkal több kell!

– nyilatkozta Oláh a Miskolc Televíziónak.

A DVTK-nak a hétvégén sem lesz könnyű dolga, hiszen az öt mérkőzés óta veretlen III. Kerületi TVE otthonába látogat.

A Fradi edzője is aláírta az oroszok kizárása ellen tiltakozó levelet: “Nem értjük és nem fogadjuk el ezt a döntést”