Maldini kapcsolatba lépett Zaniolo ügynökével

Olasz sajtóhírek szerint a Milan is érdeklődik a távozóban lévő Nicolo Zaniolo iránt.

Az olasz válogatott támadó nemrég átigazolási kérelemmel fordult a Roma vezetőségéhez és a januári átigazolási időszakban távozni akar. A Premier League-ben szereplő Tottenham már bejelentkezett érte, de úgy tűnik, hogy más klubok is érdeklődnek iránta Angliából és Olaszországból is.

A MilanNews és a Sky Sport Italia beszámolója szerint a Milan vezetősége figyelemmel kíséri Zaniolo helyzetét és versenybe szállhat a megszerzéséért az átigazolási időszak utolsó napjaiban.

Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója kapcsolatba lépett Zaniolo ügynökével, Claudio Vigorellivel – közölte Alfredo Pedulla. A 23 esztendős támadónak 2024. június 30-ig szól az aktuális szerződése és a Rossoneri vezetősége nagyon kedveli a játékát. Zaniolo az idei szezonban 17 mérkőzésen 2 gólt szerzett illetve 3 gólpasszt osztott ki. Ezzel szemben az előző idényt 42 tétmeccsen 8 találattal és 9 assziszttal zárta.

A Repubblica információi szerint a Milan a szezon végéig venné kölcsön Zaniolót egy 20-22 millió eurós vásárlási opcióval. Egyelőre a Roma csak azonnali átigazolásban gondolkozik, miközben a Tottenham szintén kölcsönajánlatot preferál, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelezővé válhat.

A Milanon és a Spursön kívül a Brighton és a West Ham is érdeklődik a játékos iránt.