Manhercz Krisztián: Óriási potenciál van a csapatban

Csoportgyőztesként egyből a legjobb nyolcba került junior válogatottunk a kazasztáni vb-n. Manhercz Krisztián a mai, hollandok elleni meccsről és az elkövetkezendő két szünnapról nyilatkozott a vizipolo.hu-nak.

Fehér sapkában a remek védőmunkát bemutató újonc, Manhercz Krisztián (Fotó: MTI)

 (Fotó: MTI)

Görögország, Kína, Japán után ma Hollandiát verte férfi együttesünk a junior vb-n. Ezzel hibátlan mérleggel várhatja a csütörtöki ellenfelét, akik vélhetően a montenegróiak lesznek. A “csata” az elődöntőért fog menni majd.

Manhercz Krisztián a vizipolo.hu-nak a hollandok elleni meccsről: A csoportelsőség volt a tét, úgy is állt hozzá a csapat, de fokozatosan sikerült felőrölnünk az ellenfelet. Elképesztő potenciál van a csapatban, egyszerűen sok helyzetben nem tud mit kezdeni az ellenfél a lövősorunkkal, mert nem lehet senkit sem otthagyni. Most lesz két nap pihenőnk, elmegyünk egy kis kirándulásra, hogy kimozduljunk, ne csak a hotelban punnyadjunk. Jót fog tenni véleményem szerint. Utána folytatjuk a készülést a következő ellenfelünkre. Remekül érzem magam, a hangulat is remek és fizikálisan is jól vagyunk.

Emlékeztető:

Junior világbajnokság (Almati, Kazahsztán)

Magyarország-Hollandia 18-8 (5-3, 5-2, 6-2, 2-1)
Gólszerzőink: Manhercz 4, Kovács G. 4,  Zalánki 4, Sedlmayer 3, Nagy Á. 2, Kolozsi 1

Sz. B.

Fotó: MTI / archív

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS